De Himrik

Jeugdsoos It Kelderke

De jeugdsoos van Hemrik.

In Hemrik is de jeugdcommissie actief voor de jongeren om de leefbaarheid van Hemrik te verbeteren. Zo is er in De Bining het jeugdhonk “It Kelderke”.

It Kelderke is een jeugdhonk voor jongeren van 12 t/m 17 jaar. Elke zaterdagavond van 20:00 tot 23:00 is er wat te beleven! It Kelderke heeft een eigen bar waar alcoholvrije dranken worden geschonken en waar altijd gezellige dansmuziek wordt gedraaid. It Kelderke heeft een groot aanbod van spelletjes en overige materialen waar de jongeren gebruik van kunnen maken.

De volgende activiteiten kunnen in It Kelderke gespeeld worden:

  • Wii
  • Bordspellen
  • Darten
  • Pooltafel
  • Maar je kan hier ook films kijken;

Ook worden daar leuke themafeesten of activiteiten georganiseerd. Zo is er in oktober dit jaar voor het eerst een dropping! (info volgt), in het voorjaar een sportactiviteit en op het einde van het seizoen een barbecue. In de winter, meestal in januari of februari is er “Kleintje Wampex”. Zo’n tachtig jongeren doen dan mee aan de speurtocht in de bossen rondom Hemrik. Heel veel vrijwilligers uit het dorp zijn daarbij betrokken. De activiteiten worden in De Doarpsrounte aangekondigd.

It Kelderke zoekt altijd nieuwe vrijwilligers die achter de bar willen staan. Dus lijkt het je leuk om achter de bar te staan, lid worden (€5.- per jaar) of wil je gewoon meer weten over It Kelderke? Spreek gerust de barcommissie aan!

Of neem contact op met Jasper Visser van de jeugdcommissie: tel: 06-50587412.
Tot zaterdag!

Jeugdbestuur:

Voorzitter: Jasper Visser
Secretaris: Sonja Jacobs
Penningsmeester: Jasper Visser
Lid: Gerwin de Vries
Lid: Anneke Nooitgedacht
Lid: Senda de Groot
P.S. bezoek ook eens onze FB pagina. Zo wordt je altijd op de hoogte gehouden van het laatste nieuws en activiteiten!


Afgelopen tijd is de jeugdsoos opgeknapt door vrijwilligers. Hieronder zie je de foto’s.

achteraf3

achteraf4

achteraf2

achteraf1

vooraf1

vooraf2

vooraf3