Kleintje Wampex

Wilt u een evenement toevoegen? Neem contact op met de redactie.

Mochten er geen events zichtbaar zijn, klik op F5 om de pagina opnieuw te laden.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Kleintje Wampex

20 januari 2018 om 18:00

 

Opgave formulier kleintje wampex 20/1/2019:

 

Er wordt op zaterdagavond 26 januari voor de jongeren van Hemrik (vanaf groep 8 tot ±17 jaar) weer een Kleintje Wampex georganiseerd. Je bent de 26ste welkom vanaf circa 18:30 uur in De Bining. Deelnemers betalen €7,00. Graag gepast meenemen.

 

Ouders en andere belangstellenden, die het verloop van de “race” willen volgen, zijn ook van harte welkom! De starttijden staan 3 dagen voor de 26ste op www.dehimrik.nl. Doe warme kleren aan (meerdere laagjes) en neem reserve kleren (in tas met je naam erop), regenkleding en een zaklamp mee. De tocht kun je het beste lopen op waterdichte wandelschoenen. Maar ook op laarzen is het goed te doen. Voor de winnaars wacht eeuwige roem. En…..weer of geen weer…..een Wampex gaat altijd door! Doe je ook weer mee??

 

Lever onderstaand strookje dan, getekend door je ouders of verzorgers, voor 6 januari in bij Jasper Visser, Tjalling Harkeswei 55 (in de brievenbus). Dit formulier kun je ook downloaden, zie www.dehimrik.nl. Opgave is dit jaar per groep maar we hebben per deelnemer onderstaande aanmelding nodig in verband met de handtekening. Het parcours wordt op een zo veilig mogelijke manier uitgezet, maar wel met veel uitdagingen! Je loopt mee op eigen risico.

De jeugdcommissie.

 

 

Opgave Kleintje Wampex 2019:

 

Voor- en achternaam deelnemer

Leeftijd woonplaats en bijzonderheden.

 

 

Handtekening akkoord ouders/verzorgers van de deelnemer:

 

 

………………………………………………………………….

 

Let op: Opgave gaat dit jaar per groep. Een groepje bestaat uit ongeveer 4-7deelnemers. Bedenk samen een leuke naam voor je groep en vul deze hieronder in.

 

Naam groep:
Namen andere deelnemers van je groep:

Gegevens

Datum:
20 januari 2018
Tijd:
18:00

Locatie

De Bining Hemrik
Hemrik, Friesland Nederland + Google Maps