Nieuwjaarscafé online; Bingo/Pubquiz

Wilt u een evenement toevoegen? Neem contact op met de redactie.

Mochten er geen events zichtbaar zijn, klik op F5 om de pagina opnieuw te laden.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Nieuwjaarscafé online; Bingo/Pubquiz

9 januari 2021 om 19:00

Toosten op een gelukkig 2021!
Nieuwjaarscafé Hemrik online
BINGO / PUBQUIZ
Voor alle Hemrikers en oud-Hemrikers!

Een gezellige activiteit voor het hele dorp, dat is al drie jaar lang Nieuwjaarscafé Hemrik. Voor alle Hemrikers en oud-Hemrikers in de leeftijd van 0-100 jaar. Door het coronavirus kunnen we elkaar helaas dit jaar niet fysiek ontmoeten. Maar we willen het Nieuwjaarscafé 2021 tóch door laten gaan. Er is immers al zo weinig te beleven… Daarom organiseren we zaterdag 9 januari ons gratis online Nieuwjaarscafé. En dat wil je niet missen!

Nieuwjaarscafé Hemrik online
Zaterdag 9 januari 2021
19.00 – ca. 21.30 uur
Vanuit je eigen ‘Zoomroom’ thuis

Bingo en pubquiz met Broez’n Henky
Voor deze speciale avond komt de Groningse rasentertainer Broez’n Henky naar Hemrik. Vanuit ons dorpshuis gaat hij een supergezellige bingo en pubquiz presenteren. Jij speelt vanuit huis mee via het programma Zoom op je computerscherm, tablet of mobiele telefoon en neemt het op tegen je dorpsgenoten. Meedoen kan alleen, samen met je gezin of andere dorpsgenoten. Zolang je je maar houdt aan de coronaregels.

Samen toosten
Aan het begin van de avond brengen we samen met onze Plaatselijk Belang-voorzitter Tjisse Visser en alle Hemrikers en oud-Hemrikers een toost uit op het nieuwe jaar.

Fantastische prijzen
Bij de bingo spelen we 3 rondes. Bij elke ronde maak je kans op 3 ‘kleinere prijzen’ en een fantastische hoofdprijs ter waarde van 50 euro! Bij de pubquiz gaan we onder andere jullie kennis over Hemrik en haar inwoners testen. En Broez’n Henky heeft aan het eind een verrassing voor jullie in petto. Maar het gaat natuurlijk vooral om de lol.

We stellen voor ieder deelnemend thuisadres 2 x 3 bingokaarten beschikbaar, dus voor elke ronde krijg je 2 bingokaarten.

Volg ons: nieuwjaarscafehemrik Nieuwjaarscafé Hemrik  

Geef je snel op voor Nieuwjaarscafé Hemrik online 2021!
Om mee te doen aan Nieuwjaarscafé Hemrik online stuur je ons uiterlijk tot en met zondag 3 januari 2021 een mailtje: nieuwjaarscafehemrik@outlook.com.

Vermeld in je mail je voor- en achternaam en met hoeveel personen je vanuit je thuisadres meedoet.

Na je opgave zorgen wij ervoor dat je een mail met daarin een link krijgt toegestuurd. Ook staat in deze mail een makkelijke uitleg hoe je kunt deelnemen aan het Nieuwjaarscafé. Iedereen die thuis internet heeft kan meedoen.

Ophalen bingokaarten: 2 of 9 januari
Om het organisatorisch voor ons behapbaar te houden, vragen we je wel de bingokaarten zelf bij De Bining op te halen op één van de volgende 2 data en tijdstippen:

• Zaterdagmorgen 2 januari van 10.00-12.00 uur

• Zaterdagmorgen 9 januari van 10.00-12.00 uur
(dan kun je ook gereserveerde borrelpakketten ophalen. Lees verderop)

Als het écht niet lukt om de bingokaarten op één van de bovenstaande data op te halen, laat het ons dan via de mail nieuwjaarscafehemrik@outlook.com weten. Dan zorgen we dat je ze op een andere manier ontvangt.

Bestel je borrelpakket bij De Bining!
De avond is natuurlijk niet geslaagd zonder lekkere hapjes en drankjes. Bij dorpshuis De Bining kun je speciaal voor Nieuwjaarscafé Hemrik 2021 een smulpakket voor bij de bingo en pubquiz bestellen. Maak hier aub gebruik van! Zo steunen we ook ons dorpshuis in deze moeilijke tijd. En in elk pakket zitten ook nog eens 3 extra bingokaarten, zodat je nog meer kans maakt op BINGO!

Je hebt de keuze uit 4 verschillende borrelpakketten, dus voor elk wat wils:

• Alcoholvrij pakket (2 volwassenen) à 10 euro
(met o.a. alcoholvrij bier, fris, lekkere borrelhapjes)
• 18+ pakket (2 volwassenen) à 10 euro
(met o.a. bier, wijn, lekkere borrelhapjes)
• Gezond pakket (2 volwassen) à 10 euro
(met o.a. fris en lekkere, gezonde borrelhapjes)
• Kinderpakket (2 kinderen) à 7,50 euro
(met o.a. 2 flesjes AA Drink, chips, snoep)

Bestel je borrelpakket(ten) uiterlijk tot en met zondag 3 januari via de mail of telefoon bij Veronika Visser van De Bining. Stuur een mailtje naar: visserdiervoeders@hotmail.com of bel: 06-112 21 906. Vermeld hierbij je naam en welk(e) pakket(ten) je wilt bestellen.

Ophalen borrelpakketten: 9 januari
De bestelde pakketten kunnen zaterdagmorgen 9 januari tussen 10.00 en 12.00 uur bij De Bining in Hemrik worden opgehaald en afgerekend.

Zorg dat we jullie niet hoeven te missen én dat je uit eigen ervaring kunt meepraten na afloop! Promoot het evenement zoveel mogelijk onder dorpsgenoten en oud-Hemrikers.

We zien jullie graag op 9 januari a.s. in Nieuwjaarscafé Hemrik online!

De organisatoren Anje de Jong & Senda de Groot

Volg ons: nieuwjaarscafehemrik Nieuwjaarscafé Hemrik

Gegevens

Datum:
9 januari 2021
Tijd:
19:00

Organisator

de Bining

Locatie

Deur aan deur